Jsi....

Jsi....

Anotace: Na světě je pouze pár věcí,o kterých stojí za to psát!!!

Jsi má radost,
jsi můj trest,
jsi můj šrám v srdci,
který nejde smést.
Jsi mým tělem,
jsi mou duší,
jsi noční můra,
co mi spánek ruší.
Jsi mým trestem,
jsi mým hříchem,
jsi rajská hudba,
co se nese tichem.
Jsi má touha,
jsi má víra,
jsi dlaň,
co hruď mi svírá.
Jsi má bolest,
jsi má naděje,
jsi štěstí,
co se možná usměje.
Jsi má noc a jsi můj den,
jsi má cesta, jsi můj sen.
Jsi vše, co smysl má,
já jsem Ty a Ty jsi já!!!
Autor Rebelka21, 05.03.2010
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, betmen71, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když je o čem psát - to není málo.

06.03.2010 20:52:00 | Elisha

To je dobře,tak ať to tak zůstane:-)

05.03.2010 15:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí