pro tebe

pro tebe

Anotace: ....

Moje srdíčko si s tebou lásku přeje ,
protože když tě vidím krásně mi u něj hřeje ,
když jsem s tebou mám pocity krásný ,
a že jsem zamilovanej to je mi jasný ,
nechci už trpět a jenom si lhát ,
chtěl bych tě vidět jenom se smát ,
náš společný vztah myslím opravdu vážně ,
měl by nádech romantiky a hodně vášně ......
Autor stava11, 05.03.2010
Přečteno 635x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, betmen71
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí