Tančím vůně mechů

Tančím vůně mechů

Anotace: tiché vzpomínky na krásné chvíle

na vzpomínky žárlím
a tančím vůně mechů
pod bělostným sněhem
kde zapadlá je minulost

rozplynulá v mlze
zvolna tančím...
do dní které byly

tají vločky na šatech
ve kterých jsme přišli
spolu kdysi lásko

asi jen bůh ví
proč něžná slova
znovu posílám
po proudu tmy
v lahvích džinů
tak zbytečně

venku tanec stínů
rty nad hranou sklenic
kde oheň plápolal
a teplo lákalo
asi jen bůh ví
proč mé prsty hladí
tvůj obrázek
a ty se nebráníš
Autor Hana Trnková, 05.03.2010
Přečteno 420x
Tipy 9
Poslední tipující: Danger, Psavec, Javavia, CULIKATÁ, WAYWARD, betmen71, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná poézie na mě dýchla,ladíš podzim...

03.11.2013 12:44:59 | Danger

Moc hezká.

06.03.2010 00:03:00 | Psavec

Posmutnělá, hezká

05.03.2010 21:10:00 | Javavia

Vzpomínky jsou někdy smutně bolavá místa naší duše... ale bez nich bychom nebyli lidé...

05.03.2010 15:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí