Sázka

Sázka

Anotace: ...

Nezvolila jsem Lásku
Do placu hodila sázku

Že, na jednu noc touhy
budou patřit NÁM hodiny
dlouhý.

Bez lásky chtěná v Tobě
Sexem posedlá,tak pojď
ke Mně...Milovat se až
do vyčerpání.Tíhou Lásky
bez vyznání.Nic víc po
Tobě nechci zpátky!

SÁZKA je už vyřčená a Já
Tebou nechtěná,hledám jiné
mužské tělo,kterému by se
strašně chtělo si LHÁT.

A bez nároků se mně vzdát!

Nepatřím už dávno Tobě
Chápeš, že to není o
Mně..Být Tebou spoutaná

Jsem na dně a zoufalá

...Sázka je přijatá!...
Autor Kett, 05.03.2010
Přečteno 333x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, Giginka, Niky88, jedam, Psavec, J's .., carodejka, Ejí, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí ST.

08.03.2010 11:05:00 | Acham

Pěkné.

05.03.2010 21:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí