Omámení

Omámení

Anotace: Stručně řečeno, jsem v tom až po uši:o)

Jsem jako omámená a motám věty,
Jako když běžím loukou v níž jsou květy,
Blouzním asi z té omamné vůně,
Protože moje srdíčko po tobě stůně,

Tisknu v náručí to barevné nic,
Však já bych chtěla mnohem víc,
K radosti stačilo mi jen pouhé slovo,
Teď poraď mi prosím moudrá sovo,

Myslel to opravdu tak vážně,
Že ta zpráva byla plná vášně,
Teď létám oblaky a jen se směji,
Letět s tebou si moc přeji,

Tak vznes se na křídlech lásky
A nedělej si žádné vrásky,
To pouhé slovo mluví za vše,
Nejsi sám, ta láska je naše… miluji tě
Autor Gamy, 12.12.2005
Přečteno 640x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí