Den s Tebou

Den s Tebou

Anotace: ***-:)***

Být tak pánem Tvého času
bodlákem, co zapletl se do Tvých vlasů
stezkou, po které objíždíš na kole město
vařečkou, když zaděláváš bábovkové těsto
hlínou, co na zahradě hrabeš
hladinou, po které tak ráda plaveš
Tvou dlaní, když večer zíváš
filmem, na který se při tom díváš
sklenicí, co doléváš starým vínem
a v koupelně, chci být Tvým stínem
pak jen mlčky se Tě dotýkat
a ráno Tvá ústa odmykat
Autor 68man, 05.03.2010
Přečteno 414x
Tipy 12
Poslední tipující: zelená víla, labuť, hašlerka, Javavia, CULIKATÁ, v.hercik, Mbonita, x.someone.x
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě píšeš ST:

08.03.2010 11:04:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí