Znovuzrození

Znovuzrození

Anotace: ***

A tak tam stál
sám a smutný
znavený životem
neopětovanou láskou
na pokraji zhroucení
unášený hořkostí
zanevřel na celý svět
kde ho nic dobrého nepotkalo
na rozhraní života
dívajíc se do hlubiny
zející před ním
jen jeden krok vzdálenou
touha po životě
už skoro vyprchala
stál tam rozhodnutý
skoncovat s trápením
když tu se zjevila
andělsky krásná
usmála se na něj
a vlila mu krev do žil
zasažen amorovým šípem
znovu uvěřil svému srdci
a s novým odhodláním
se pustil do boje s osudem.
Autor Final, 05.03.2010
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí