Zoufalá láska

Zoufalá láska

Anotace: To je ale strašný pocit.. ale která láska není na počátku zoufalá?:)

Zoufalá láska

Jak zoufalá je láska,
když už ani nevíte, kdo jste.
Jak zoufalá je,
když už nic jiného necítíte.

Jsem unavená k smrti
a přece oka nezamhouřím,
jak zoufalý je pocit,
když Tě stále ve snech zřím.

Připomíná mi Tě Slunce,
neboť taky tolik září,
a tvůj upřímný úsměv
zoufale mou krev vaří.

Jak zoufalá je láska,
kdy už život nestačí,
jak mám vlastně dýchat,
mi nepoví ani hádači.

Čas zas plyne, kéž by rychle,
jak trn mi bodá v hrudi.
Jak zoufalá je láska,
když mě do snu neprobudí?
Autor Juřinka, 05.03.2010
Přečteno 496x
Tipy 1
Poslední tipující: Nomad
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí