Prokletá vášeň

Prokletá vášeň

Anotace: Inspirované filmem. Když láska si na okamžik najde místo i v té nejméně pravděpodobné době.

Miloval ho, co pro něj znamenal?
Byl jen stínem války.
Miloval ho, pro něj všeho by se vzdal,
on však byl tím, který chodí za dolárky.

Neřešil národnost, neřešil víru,
neměl rád všechny ty, kteří nepomohli míru.
Nesnášel protekci, nesnášel zradu,
nevěděl kde hledat, kde hledat radu?
Zamiloval se bez rozmyslu, to šlechtic nesmí.
Může milovat jakou chce klisnu, ale ne spát s ní.

Když svět řešil chudobu,
on své srdce draze prodal.
Mohl si stěžovat na dobu,
však i jindy jemu všechno by dal.

Pro jednu noc lásky, pro jeho hříšné tělo,
po letech zbyly mu jen vrásky -
a vzpomínka, jak kdysi se hřešilo.
Autor Mania Dardeville, 05.03.2010
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí