Dva lidé za zrcadlem

Dva lidé za zrcadlem

Anotace: Těm dvěma za zrcadlem to spolu slušelo, jak snad to jen šlo...a já měla oči jen pro něj. A srdce své. I zrcadla umějí lhát.. ale o tomhle není :)

Chtěla bych znát
dva lidi za zrcadlem
plují ve vlnách věčnosti
věčné lehkosti
lehkosti pomíjivé
prchlivé

Toho vyššího
Oba malí
Pokaždé čistý lem
od jeho košile
jen ten je dobrákem
už jen ten odraz

Šeptá mi o něm zem
po které chodí
povznesen
krásou života tak jako já
jen vlastní myšlenky si vodí
ve kterých, zrcadlo, možná jsem
možná jsem.
Autor Rebeca, 05.03.2010
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, greapy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí