Tobě

Tobě

Anotace: .

Prožili jsme spolu krásnou noc
a já vím, že znamenala pro mě víc než moc.
Ač řekla jsem Ti, že dál už s Tebou nic nechci mít
a nechala Tě beze slova odejít.

Teď lituji toho a toužím Ti říct,
že zamilovala jsem se a chci víc.

Myslela jsem si, že se to nestane,
že už mé srdce z popelu nevstane.
Odpust mi prosím, že řekla jsem "touto nocí to končí",
já chtěla bych zas ležet v Tvém náručí.

Promiň mi prosím tu hloupou větu,
že ráda Tě mám, chci říct celému světu.
Promiň mi prosím taktéž Tvé slzy,
že v srdci Tě mám, snad poznáš brzy.

Promiň mi prosím a nech mě říct,
že nenechám Tě už nikdy odejít.
Autor Piitulka, 05.03.2010
Přečteno 650x
Tipy 1
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí