STUDÁNKA

STUDÁNKA

Anotace: Na místě jednom...

Na místě jednom
Studánka
čirou jak křišťál
vodu měla
Já našla ji...
Najednou
tu prostě byla
Kouzelnou moc
ta voda měla
Já plnými doušky
navždycky pít ji chtěla
Pak přišel den
co smutný byl
kdosi tu studánku
špínou zakalil
Nebyla už voda
čirá
nedala se pít
Byl to sen...
či zloby maska...
Jen vím
ta studánka měla jméno
Jméno
Láska
Autor Ryta, 06.03.2010
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí-i přirovnání lásky ke studánce.

06.03.2010 07:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí