MILENCI

MILENCI

Anotace: Ona a ON v osudu...

Ona a ON
v osudu měli setkání
Láska
kterou neznali
Růži
dala jim do dlaní

Opojně kouzelnou
růže vůni měla
Srdce co nepřístupná
chtěla být
nenašla sílu
sladké se vůni ubránit

On Sluncem
pro růži
chce se stát
Teplem svých paprsků
ji hřát

A Ona srdcem vláhu
zas ji dát
kapkami rosy čisté
kvést ji pomáhat

Ona a On
spojili své duše
sílu chtějí mít
Před ostrým nožem
zloby zrádné
tu růži ochránit

Pro lásku co poznali
co dříve co dříve se jen zdála
Pro Lásku
co dnes se darovala
Autor Ryta, 06.03.2010
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Issa, Zorenka Ježková, Květka Š., CULIKATÁ, danav
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je úžasně báječná!Plná citu a srdce a vůbec dávám palec nahoru!

18.05.2010 00:53:00 | Zorenka Ježková

Je moc hezká

06.03.2010 06:58:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí