JEN DALŠÍ SKOK DO SAMOTY

JEN DALŠÍ SKOK DO SAMOTY

Anotace: ...

Co mám dělat, co já vím
jen ten papír je teď mým
a další skok do samoty
nevím, jestli vydržím

Jen další skok do samoty
v písni, která nemá noty
nevím, kde mám začít hrát
když život je takhle krutý

Nevím, jak tě rozehrát
mám tu stát, či mám to vzdát
jen další skok do samoty
a já tě mám stále rád
Autor Sabath, 06.03.2010
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí