Měj mě ráda

Měj mě ráda

Anotace: jakoooo.....

Měj mě ráda,
jak dítě má rádo zmrzlinu,
kdykoliv svým pohledem
na tobě spočinu.

Měj mě ráda,
jak tlusťoch svůj bůček.
Pokaždé budu Ti blíž
o další krůček.

Měj mě ráda,
jak boháč své prachy.
Nikdy nás neskolí
společný krachy.

Měj mě ráda,
jak lenoch svou peřinu.
Pokaždé v náručí
tvém se rozplynu.

Měj mě ráda,
jak stařík svůj důchod
a já vždycky nechám svým
myšlenkám průchod.

Měj mě ráda,
jak kat svou sekeru,
abych zapomněl
na každou nevěru.

Měj mě ráda,
pro dobrý důvod,
abys poznala
můj šlechtický původ.

Měj mě ráda - jako sůl.
A já dám Ti srdce půl...
Autor JakubS8, 06.03.2010
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí