Chci...

Chci...

Anotace: blbý období na všechno.

Chci tě mít vedle sebe,
chci tě objímat jemně.

Chci se s tebou zase bláznivě smát,
jako tenkrát, když měl jsi mě rád.

Chci tě líbat a hladit,
nechat se od tebe sladit.

Chci tě zpět, neptat se proč,
chci zažít zase krásnou noc.

Chci vědět kdo z nás udělal tu chybu,
která udělala ze života mého bídu.

Chci vědět kde tě najdu,
než z toho všeho pojdu.


...a dál tě hledám, nenacházím, trápím.
Neumím, neumím bez tebe nic.
Vzal jsi mi od srdce klíč.
Autor Niky88, 06.03.2010
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí