Dvě slova

Dvě slova

Anotace: koment?

na břehu řeky
v gauči u televize
ve vaně s pěnou
na zadním sedadle v autě

s Tebou

v posledním patře
pod stínem stromů
pod vodní hladinou
u vína v hospodě

i tam... mě zabijou

jsou dvě
a hrozně jejich dotek pálí
nehřejí mě
jenom tu..tam..
někde v dáli

jsou dvě
jak okna do duše
do té co neznám já
ta dvě slova muže

:chci Tě:

pro ně,
velkou váhu má
Autor BlackAngel, 06.03.2010
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Házté, CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ST !

02.05.2010 16:12:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí