Láska

Láska

Anotace: Verše mě napadli na procházce s mým psem:)

Kdo čistou lásku má,
má vše a nic.
Láska je vše,co zná,
tudíž zná vše,ale chce víc

Kdo lásku může mít,
tomu na rtech úsměv hraje.
Kdo láskou může žít,
toho srdce hřeje

Kdo neumí lásku dát,
ten ubohý člověk je.
Kdo chce jenom brát,
ten ani nežije
Autor 1p1000, 06.03.2010
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí