Překvapení...

Překvapení...

Anotace: Lyrika/ze sbírky: Adam mne má rád

Opět je dnes mrazivé nedělní ráno,
slunce zalévá střechy i ulice.
Noc byla krátká, jak život jepice,
v deníku je ještě tolik nedopsáno...

Mobil si v klidu hoví na mé posteli,
má el-pošta je plná hloupých spamů
a reklam plná podezřelých klamů,
pro muka z lásky jsme se jistě nesešli.

Doufala jsem, že je naše láska jiná,
však nevěřím, že se zase zklamu,
než jsi ty, lepšího nedostanu,
snad něco končí, možná něco začíná.

Někdo klepe a pak utíká dolů.
Leží tu vkaz.
"Dnes ve tři U lípy, zas spolu!“
Autor Maura, 07.03.2010
Přečteno 384x
Tipy 11
Poslední tipující: Mbonita, labuť, NikitaNikaT., Bíša, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, co na to napsat. Dílko mluví za sebe. ST!

07.03.2010 19:25:00 | NikitaNikaT.

St..

07.03.2010 11:11:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí