Opět jeden poeta

Opět jeden poeta

Anotace: Už je to mezi námi zase v pořádku :) přesně 2 měsíce jsem nenapsal nic, tak to napravím :)

Napadlo jednoho bláznivého poetu
Napsat něco do řádků
Barvy nanést na odřenou paletu
A vyprávět pohádku.

O tom, jak potkal nádherné stvoření
Které milovalo klavír
I do hloubky rostly stromů kořeny
A i ten vodní vír.

Však jednou, za jasného svitu měsíce
Řekla, že nemá na něj čas
Zdání či pravda? Toť pocitů směsice
Tak co s tím, prosím Vás?

Nekoukl se jeden na druhého
A chodili jen mlčky
Když odešla do dne nového
Vytryskly jí slzičky.

Už je pryč ta doba dlouhá
V srdcích je už zase láska
Je to krásná, čistá touha
Čarodějka, víla, kráska.
Autor Zasněný básník, 07.03.2010
Přečteno 283x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, Mbonita, labuť, Psavec, Dev_LATea_princess, betmen71, Bíša, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké ST

08.03.2010 10:37:00 | Acham

Moc pěkné :)

07.03.2010 19:18:00 | Papírová vlaštovka

Čarodějka,to je ono..

07.03.2010 13:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí