Cizinec

Cizinec

Anotace: Láska je s prominutím ku*va.

Cizinec na cestách za pokladem
přichází si jen tak zpovzdálí.
Srdce uzamčeným hradem.
Černé oči - ten pohled popálí.

O těch očích noc co noc sním,
pro ty oči život zahodím.
Ty oči však hledí jinam, do dáli.
A mně se na chvíli tak milé zazdály...

Teď sním o nich noc co noc,
však ani přes den neztratí svou moc.
Cítím ten pohled, vnímám ho všude -
- nenávistný - díky Ti, Osude!
Autor maikycz, 07.03.2010
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Rejha, ilona, klarinecka_
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je ,ale krásná

25.04.2010 15:55:00 | Divoženka1

Krásné,smutné.Jen bych dodal že láska je Kurva s velkým K.St..

19.03.2010 15:37:00 | Rejha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí