V hrobě

V hrobě

Anotace: ...

Odcházím na věčnost, na cestu dlouhou
S sebou tam vláčím jen vzpomínku pouhou
Na naše velice přešťastné chvíle
Kdybys mě hledal, jsem v bílé vile

Byla jsem mladičká, byla jsem hloupá
Byla jsem na každé slovo tvé skoupá
Stále jsem mladičká, ještě víc hloupá
Není to vila, když zblízka se koukám

Můj milý, je to hrob, v něm je má rakev
Já už jsem na místě, ty nejsi mrtev?
Můj drahý, přidej se, přidej se ke mně
čekám tu na tebe, na hrobu temném dně

Má lásko, řekni mi, co ti tak brání
Když nejsem u tebe, nejsem tvá paní

Proč bavíš se s dívčinou, veselé hlasy
Dobře to vidím, má blonďaté vlasy
A dlouhé nohy, taková pipina!
A její prsa, no řekni mi, co s nima?

Ty jsi mě zradil, ty jsi mě opustil!
Nevíš však jak velké chyby ses dopustil
Za to, můj drahý, otevřu hrob
Vezmu tě k sobě a ty zmizíš beze stop

Strávíme spolu celičkou věčnost
pomalu v rozkladu, pro větší přesnost
Protože můj život skončil tak mladý
Ty budeš umírat potupně nahý

Toho že zradils mě, zlomil mi srdce
Budeš teď litovat velice trpce!

Ve velké kryptě se střechou bílou
Budeme břednout, je naší vilou
A teď si plníme lásky náš slib
Budeme u sebe na věčný klid
Autor annuska, 07.03.2010
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí