Oheň a voda

Oheň a voda

Anotace: ... je to tak prosté a tak svaté, že člověka to občas mate ...

Přijď a zazvoň mi u dveří,
na lásku už se nevěří.
Tvá křídla rozpažil jsi v mém srdci, já zajala tě potají
a moje ústa prach z tvých nohou stírají.
Lásko má, banální a prostá,
tak málo chybí do sta.
Jen krůček chybí a jsem tvá,
co do ucha ti pošeptá,
co slyšet můžeš jenom ty,
smývám tvé strachy, mrákoty.
Srdce mi tluče ve tvém tepu,
překročme spolu další metu.
Drž pevně moje ruce a dívej se mi do očí,
nejsem ta, co se ochočí.
Jdu k tobě blíž, však pouze k tobě, chci překonat svůj stín
a postel ozdobím nám z růží, polibků a vín.
Já miluji tvůj smích i pláč,
neděkuj mi, vždyť není zač.
Autor Inge, 07.03.2010
Přečteno 399x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, bobi bobie, enigman, CULIKATÁ, Mbonita, WhiteSkull, Giginka, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsané.... ahojky Bobi

09.03.2010 17:45:00 | bobi bobie

Moc hezké,láskyplné,romantické-můj šálek kávy:-)

08.03.2010 11:36:00 | CULIKATÁ

Cítim to taky tak a taky mě neděkuj není zač...krásně napsané ST!

08.03.2010 09:32:00 | xoxoxo

:´) psáno srdíčkem..

07.03.2010 21:32:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí