Poznání

Poznání

Anotace: Mít tak rád chyby toho druhého,láska by mnohdy vypadala jinak..

Podlehl jsem lásce, podlehl jsem uvěření
že se na té krásce, s léty nic nezmění
přišly chvíle dešťů, chvíle rozchodů
a já Ti nehodil záchranný kruh na vodu

Balíš si věci, odcházíš ke dveřím
vracíš mi klíče a já stále nevěřím
možná je to naposledy, co Tě vidím
neřeknu promiň, neřeknu, jak se stydím...

Je to dlouho, co jsi odešla, Tvá postel je stále prázdná
a v zrcadle vidím před sebou jen odraz starého blázna
blázna, který nepoznal pravou cenu lásky
který se nenaučil milovat všechny Tvoje vrásky
Autor 68man, 07.03.2010
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je pravda..naučit se přijímat i chyby,bylo by fajn
v lásce jsou nutné kompromisy ST.

08.03.2010 08:52:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí