Láska

Láska

Anotace: Co dodat

Láska je dar z porcelánu,
pevněji uchopím-zraním se střepinami,
pak pokouším zalepit bolavou ránu
AMORE, zůstaneš s námi?
V rukách dnes držím keramické vázy,
jen krátkou chvíli zůstanou celé,
neměl jsi pec a nastaly mrazy-
AMORE,zachraň srdce vřelé!
Láska je dar,pohrdnu jím,
budu se potýkat s puklinami,
odstrčím porcelán o kterém vím,
AMORE! co bude s námi?
Každého láska je dóza malovaná,
plním ji a prosím,ať přeteče
co je mi po střepu,
chci být milovaná
AMORE! střel,než další rok uteče!
Autor jaroslava anna, 07.03.2010
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: Jakub Lasak, hašlerka, Psavec, CULIKATÁ, WhiteSkull, Bíša, Giginka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.

08.03.2010 16:08:00 | Psavec

pěkné..

08.03.2010 10:26:00 | Acham

...to je život ...

08.03.2010 05:04:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí