A dál..

A dál..

Anotace: dál nic

A dál tady bloudím,
a dál se ztrácím.

A dál jsem sama,
a dál nechutná mi rama.

A dál jsem bez tebe nic,
a dál vzal jsi mi k životu chtíč.

A dál bloudím lesy,
a dál mám ráda cosi.

A dál nevím, co to je,
neodpoví mi ani Pomeje.

A dál hledám odpověď,
a dál živote napověz.

A dál budu se lesem procházet,
a dál s pejskama vyvádět.

A dál budu chodit do práce,
a dál nadávat na zrádce.

A dál hledat štěstí tvrdě a neštěstí hladce,
a dál čekat na prince, co jsou jen v pohádce.
Autor Niky88, 08.03.2010
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí