ŘEKY

ŘEKY

Anotace: my dva...

Jako dvě řeky...
jedna dravá a druhá ještě víc
proudíme skrz sebe,
co bude zítra netušíc...
Naše proudy vtekly
do jednoho koryta,
sladkého prolínání
užíváme dosyta...
Jsme velká voda,
která břehy bere,
jsme povodeň a živel,
jenž se z hlubin dere...
Autor *Mia*, 13.12.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí