Jsi jako hudba

Jsi jako hudba

Anotace: Kateřina Lukavská

Sbírka: Píšeš

Když tě vidím,
srdce se mi rozbuší.
Zní jako trilky flétny,
na než sólista hraje.

Tvůj hlas, když mluvíš,
zní jako klavírní skladba.
Je plný pocitů,
i když je skrýváš.

Tvé oči, plné něhy,
jsou jako housličky,
na niž smyčec klouže
romanticky a jemně.

Jsi celý orchestr.
Jsi krásný jako jaro,
jímž allegro zní
jako od Vivaldiho.
Autor Kateřina Lukavská, 08.03.2010
Přečteno 564x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí