Příště...

Příště...

Anotace: Once upon a time...in our own space

Kdyby byla řeka Temže
pravý přítok Dunaje,
byl bys mojím mužem, jenže
na "kdyby" se nehraje.

Byla bych ti dobrou ženou?
Měl bys mě stále tak rád?
S budoucností nezměněnou
je zbytečné dál se ptát.

Až se sejdem v jiných světech,
počkej na mě těch pár let,
ať se můžem po dvou dětech
svým vesmírem proletět.
Autor miriaim, 08.03.2010
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Zefi, CULIKATÁ, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí