Tulipán mezi klasy

Tulipán mezi klasy

Anotace: ... vyznání/ nevyznání, smysl/nesmysl, báseň/nebáseň ...

Už podvacáté ptám se sebe,
Kam své srdce ukryla jsi?
Snad pod polštář, snad mezi vlasy.
Pokaždé když vidím tebe,
tulipánek mezi klasy,
na duši mne slabě zebe.

Černý mour ze srdce smyjem,
z duše setřem šedý prach,
zaženeme všechen strach,
zklamání se nedožijem,
odvrátíme každý krach,
jen my a naše carpe diem.

Jsi má duha, moje kráska,
vzácná duše - věčně sytá,
můj stalagmit z dolomita,
moje touha a má láska,
do života all-in sázka,
moje věčná dolce vita.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 08.03.2010
Přečteno 383x
Tipy 10
Poslední tipující: La Ragazza con Bandiere Ceche, Maryje..., CULIKATÁ, J.U. Ray, prouteny kosik, Maro Deives
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká,líbí se mi.

03.09.2010 10:47:00 | CULIKATÁ

dobré vyznání, líbí se mi stalagmity :-)

09.04.2010 23:18:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí