Tak to je

Tak to je

Anotace: ...

Dny nekončí,
jen stárnou,
úsměvy nemizí,
oni jen slábnou.

Oči se netřpytí,
to jen slzy.
Potřebuji pevné objetí,
nazývám to krizí.

Tak tě prosím,
dotkni se mě hned,
teď se klaním,
koušu si spodní ret.

Netrap mě,
buď jen můj!
Polib mě,
žádám o to stůj co stůj.

Proč jen tak stojíš?
Proč nic neděláš?
Snad se mě bojíš?
Co teď uděláš?

Odhrnuješ si vlasy,
směješ se,
si opravdu tak krásný,
skláníš se.

Mé oči topí se v tvých,
zbožňuji tě.
Tvé rty se dotýkají mých,
miluji tě.

Láska nemá konec,
to si pište,
žádný zvonec,
samé - příště.
Autor Aliburka, 08.03.2010
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Štětice, Pythonissa__, Houda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji oboum :)

11.03.2010 15:59:00 | Aliburka

Líbí se mi moc. :-) ST.

09.03.2010 19:30:00 | Pythonissa__

pěkné...:-))

09.03.2010 10:13:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí