Miluješ mě? Málo? Moc?

Miluješ mě? Málo? Moc?

Anotace: Dokola říká to samé: "Miluji tě." věřím mu, ale chorobná žárlivost, co s ní?

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Blázním.
Z Tebe.
Blouzním.
Z Tebe.
Chceš mě zničit?
Chceš své pasti na mě líčit?
Tvá slova nejprve hladí
jako kousek čokolády,
který v ústech rozplývá se.
Potom stanou se z nich rychle hadi,
syčí, koušou, mě to bolí,
před očima zatmívá se.
Do tmy padám
a mám strach.
Zoufale rukama mávám,
bohužel, pouze vířím prach.
Nevidíš, neslyšíš, necítíš,
že mi ubližuješ.
Pak jako omluvu mě políbíš,
ale někde ve sférách jiných hvězd si poletuješ.
A mě stále nevnímáš.
Nechápeš.
Je to celé dokola. Zas mi ubližuješ.
Autor Arleen.D, 09.03.2010
Přečteno 439x
Tipy 8
Poslední tipující: Boscai, Lenullinka, Adele, Pythonissa__, Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí