Narozeniny

Narozeniny

Anotace: Až budeš mít narozky

K narozeninám

Dnes, až vyjde slunce
a uvidíš prostřený stůl
není to na vánoce
ale pro radost tvým snům

Přání se ve chvíli rozletí
a čeká na tvoje dojetí
s nataženou rukou řekne „Pojď“
okusit život v závrati

Máš už svou svobodu i hlavu
a jí – píšu ti k ránu
vše nejlepší k narozeninám
vím však, že nepřeju ti sám

U šumavského ohýnku
myslím na jednu vzpomínku
jak tenkrát ve vlnách slané vody
smála ses a já byl ten druhý

Přeji ti nejkrásnější svět
to nejlepší co můžeš mět
aby ti navždy zůstala
tvá milá skromná povaha
aby ti k nohám padaly
všechny největší poklady
a tvoje ústa se jen smála
nejenom tohohle rána
Autor slamtron, 13.12.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí