:(

:(

Anotace: ...

I když jsem tu pro tebe byla
ty však pro mě ne
A si mě láska zaslepila
Či vidiny kýžené
Možná to bylo jen poblouznění
snad i něco víc
Poddávající se chtíči
šla jsem tobě vstříc
Polibek chtěla jsem ti dát
ty však utekl si pryč
Zbyly jen vzpomínky
slzy
a jinak nic...
Autor elfik0024, 09.03.2010
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Morgenstern, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi tam má být láska, ale jinak dílko povedené, pa

24.05.2010 23:10:00 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí