Láska je...

Láska je...

Anotace: ...*...

Láska je sněženka, co zimy se nebojí
tajná skříňka s dopisy, ukrytá v pokoji
láska je, když od té skříňky nosíš na krku klíček
když se Ti smsky vrací, jak pingpongový míček

Je jak knížka, od které neodtrhneš oči
housenková dráha, co jen pro nás dva se točí
je to fotka, co si pod sklo na stůl dáváš
první myšlenka, se kterou každé ráno vstáváš

Je jak voda, která boří všechny hráze
nadzvedne kámen a už jej neupustí na zem
je to ruka, která Ti z vlaku při odjezdu mává
je to štěstí, z kterého občas bolí hlava

Jsou to ty chvíle, kdy nemůžeš spát
kdy chceš dávat, raději, než brát
tři znaky v srdci, vyryté do kamenné dlažby
víra, že zůstaneme spolu, navždy...
Autor 68man, 10.03.2010
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí-moc,moc,moc:-)

10.03.2010 06:54:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí