Bez tebe

Bez tebe

Anotace: Láska život změní.

Sbírka: Píšeš

Stojím na nádvoří.
Na nádvoří hradu,
jenž je pro mě víc než hrad.

Držím v ruce růži.
Růži černou jako uhel.
Černou jako život můj.

Prohlížím si okolí.
Gotická okna,
která ve mně probouzí vzpomínky.

Vzpomínám na tebe.
Byl jsi můj život,
jenž jsem milovala.

Teď zde stojím
v šatech černých
a slzy padají k zemi.

Můj život...
Můj život se změnil.
Propadám se do temnoty.

Můj život vypadá
jako růže, kterou držím.

Bez tebe temný,
i když je den plný světla.

Bez tebe suchý,
ale při tom plný slz.
Autor Kateřina Lukavská, 10.03.2010
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí