Neznámá lesní víla

Neznámá lesní víla

Anotace: Někdy stačí jediný pohled na neznámou tvář, aby člověk věděl, že to je ten koho celý život hledat a právě teď, když jej našel a ještě ani nepoznal, je čas, aby jej opět nechal jít dál...

Spatřila jsem lesní vílu,
sama toulala se v městě.
Možná hledala jak jiní v jeho víru,
však ztratila se na své cestě.

Zpoza stínu sleduji,
jak dál jde sama temnotou.
Ostatní se nervují,
ona kráčí s jistotou.

Kéž by na mě promluvila,
zjistila, že žiji.
Snad by se i zastavila,
byť jen pro tuhle chvíli.

Řekla bych jí, kudy dále,
má hledat své štěstí.
Ve městě je, tuším, stále,
kousek dál, na náměstí.

Snad mluvila bych plynně,
k něžné víle lesní.
Rozpaky jsou na vině,
stále však toužím -
aspoň vidět se s ní...
Autor Mania Dardeville, 11.03.2010
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí