Malá koupelnová víla

Malá koupelnová víla

Anotace: ***

Vyndáš růže z celofánu
svíčkama ozdobíš vanu
a už jen malý stud nám brání
v koupelnovém milování

Rty přitiskneš na má ústa
paže obtočíš kolem ramen
jen malou chvíli stačí nám tak zůstat
a stud se mění v prach, lehký, jak popel z kamen

První kapka Ti stéká po nose
a Tvé tělo, nádherně bosé
se zvolna noří pod hladinu
a já kolem něj se vinu

Jsi ke mně blíž
než jsi kdy byla
jsi má skrýš
moje malá koupelnová víla

Svíčky už volají o pomoc
na dveře bytu ťuká noc
jen fén si razí cestu do ticha
a voda z Tvých vlasů usychá

A pak ty růže rozvoní se ložnicí
a já znovu cítím na svém těle Tvé ruce,hladící...
Autor 68man, 11.03.2010
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Psavec, WAYWARD, Lenni, labuť, Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné, pěkné.ST.

11.03.2010 10:39:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Culík dává St.Moc se mi líbí-něžná,hravá,vodní,čistá,láskyplná....:-)

11.03.2010 07:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí