Život

Život

Anotace: volnost...

Temným šípem zasažena,
černou tmou pohlcena,
střelným prachem zasněžena,
sladkou krásou okouzlena.

Takovou a nejinou jistotou bez podpěry,
láskou a přátelstvím bez důvěry,
bez hladkého pohlazení,
po časném ranním posezení.

Bez střípků z barevných skel,
bez lesku levných tretek,
pod žárem rozpálených těl,
bez hedvábné srsti fretek.

S lahodnou vůní květin,
s milovanou osobou,
ručně namalovaný můj skin,
fascinována nad míru Tebou.

Modrou oblohou s bílými oblaky,
pod starým dřevěným mostem,
na který tvořím čáry a fleky,
co zmizí rychleji než vyrostem.
Autor Boudicca, 11.03.2010
Přečteno 353x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vanilková Ninja, Juan Francesco de Faro, fuu, ilona, Psavec, WhiteSkull, labuť, BARBYE, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásný tanec slov.. jen vyšeptané ách!!! ST!

12.03.2010 08:00:00 | xoxoxo

Volností dojdem ke štěstí..

11.03.2010 10:47:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí