Slnečná..

Slnečná..

Anotace: .. láska

Opäť som na Slnku
môj tep ho budí
Evinmu jablku
dalo sto chutí
ibaže minulosť
sotva dnes platí
svietilo, hrialo dosť
kto mu to vráti?

Amplitúda klesla
Wolfovho čísla
hore ma vyniesla
na Slnko zvislá
ako šíp kolmica
z kráterov Luny
len s bozkom do líca..

nemám v náplni
inak ho prebúdzať
než bozkom vrelým
nanič je nesúca
veda i s celým
technickým pokrokom
Slnko chce lásku
nebudem prorokom
zlým - na otázku
čo bude potom, viem
odpoveď skrátim:
nad slnko jasné je
- s láskou bozk vráti
Autor Petbab, 11.03.2010
Přečteno 331x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, carodejka, Sýkorka07, Psavec, Lota, enigman, Květka Š., sophia92, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechť stále v nás žije poetický duch
v Zemi co rozdává teplo vodu vzduch
aťláska vše zlé zakryje
potom i žítí snadný je.

12.03.2010 23:54:00 | carodejka

sluneční lázeň slov ST!

12.03.2010 07:58:00 | xoxoxo

Culík dává St.Moc se mi líbí a posílám Ti sluníčko na líčko:-)

11.03.2010 11:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí