Byť koleje reznou, plamínky nikdy nezhasnou.

Byť koleje reznou, plamínky nikdy nezhasnou.

Anotace: ...

Promiň mi lásko za všechny mé chyby
nechtěl jsem Tě ranit
a řikat si kdyby

Kdybych Tě neopustil
tak by jsi tu ještě byla
smála by ses na nás
mezi námi žila
Nikdy by jsi neskočila pod ten blbej vlak
Co to sakra je?

PROČ JE TO TAK?

Nic s tím nenadělám
nevrátím Tě zpět
bohužel se tak stalo
opustila jsi tenhle svět

V hlavě zmatek,
výčitky,
slzy mi tečou...
Nejde zapomenout teď dny se mi vlečou.

Srdce mé ochablo,
život nemá smysl žít
to se radši za tebou
pokusím odejít
a tak beru si tvou fotku,
do kapsy si ji dám
vylezu s ní na komín,
náš song si zazpívám.
Přelezu to zábradlí
a zhlédnu jasné nebe,
teď už ale skáču
chci vidět jen tebe.

Tak jsem ukončil svůj život,
chtěl jsem Ti být navždy blíž
do nebe prý nepůjdu
budu o pár set metrů níž.

To jsem holka moje milá,
hodně špatně dopad
místo nebe prý
budu v pekle díry kopat.

Tak už v pekle díry kopu,
teď jsem pěkně nahraný
jsem zničený,
mrtvý a ještě tomu nasraný.

Doufám,
že mi odpustíš tak jako já tobě
každý zvlášť jsme hledali
naše cesty lásky k sobě.
Stačila jen jedna blbost
a osud se nám začal smát
když sis vzala život,
tak se náš příběh lásky přestal psát.

Měli jsme jen malou krizi
tak asi jako každý
chtěl jsem jen krátkou pauzu,
ale né lásko navždy...
Autor Pučik, 11.03.2010
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, TetaKazi, rezina, CULIKATÁ, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné moc,Culíka zamrazilo a přestal se culit:-(.

11.03.2010 16:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí