Dva hrníčky.

Dva hrníčky.

Anotace: pro odloučené

Sbírka: Chvílka čtení, Psaní pro Tebe(člověče)

Na stole z jednoho hrníčku,
vůně kávy se line,
věř že už za malou chviličku,
bude to všechno jiné.

Zas budou ty dva hrníčky,
spolu tam na stole státi,
to až se k Tobě ze světa,
Tvůj miláček navždy vrátí.

Na procházku si zas vyjdete,
za ruce se budete vodit,
už nebude síly na světě,
co mohla by Vás rozpojit.

Půjdete spolu žitím dál,
jeden vedle druhého,
tedˇjenom aby Bůh Vám dal,
života dlouhého.

Autor jozífek, 11.03.2010
Přečteno 542x
Tipy 8
Poslední tipující: TetaKazi, Houda, Zasr. romantik, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseňka - nalila mi trochu optimismu do žil...
Pádím koupit druhý hrníček :-))

02.05.2010 18:59:00 | TetaKazi

Víš, mám už tady tři hrníčky s ulomenými oušky. Jak bys to vysvětlil?
Ale jinak ST!

11.03.2010 21:28:00 | Zasr. romantik

Dva hrníčky k sobě patří
tak jako "ona a on"
..Pěkný..

11.03.2010 17:17:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí