Povolení zabíjet

Povolení zabíjet

Anotace: ...stejně nerozluštíte ani jeden symbol :) ...

S povolením zabíjet,
na periferii smyslu bytí,
bojácným hlasem hromobití,
ti děkuji za každé svítání,
za to že pro mě jsi celý svět...

Úplně hladový, pod tvýma očima,
najdu nám místo, kde můžeme snít,
pod nebem zborceným být si s časem kvit,
potokem slz plavit v dál květy smutku,
místo kde všechno končí a něco začíná...

Poletím dopředu, dál, nikdy zpět,
noc nesmete mě, vždyť měsíc osvětlí má křídla,
strach zmizí, kde ty jsi sladká slůvka špitla,
z plných plic se nadechnu, pod vodou,
a zašeptám že mám povolení zabíjet...
Autor Neldor, 11.03.2010
Přečteno 339x
Tipy 26
Poslední tipující: l'âme, ilona, Iwushak..., jarmil, Petulindas, JR, LordSet, labuť, zenge, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z mýho typu si nic nedělej. sám píšu tak blbě, že každej píše líp než já a tak si odemě typ zaslouží

11.03.2010 23:37:00 | Ovádko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí