Anděl bez křídel

Anděl bez křídel

Anotace: Bylo, nebylo a nebylo-li, určitě někde jednou bude.

Ty víš, jak moc bych chtěl
říct Ti, co jsem už tenkrát měl
ale nebyl jsem tím princem, kterého sis přála
láska se vzdala
a já odešel

Začali jsme stavět každý svůj vlastní chrám
poznali lásky, štěstí, schytali spousty ran
a po létech, jako blesk z čistého nebe
jsme stáli na chodníku vedle sebe
a nad námi hejno černých vran

Může za to Tvůj úsměv, snad
nebo mám na srdci zhoubný zkrat
ne, mé srdce je zcela bez viny
jen v Tobě jsou všechny příčiny
proč nemohu Tě přestat milovat

Ty víš, jak moc bych chtěl
náš čas však už tenkrát vypršel
dál Tě budu hledat v každém kousku básničky
nosit si Tě všude sebou, pod víčky
budu Tvůj tichý anděl, bez křídel
Autor 68man, 12.03.2010
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, CULIKATÁ, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně krásné,až na Culíka dýchla láska:-).Hezky napsané-moooc.

12.03.2010 08:58:00 | CULIKATÁ

krásná a plná vyznání ST!

12.03.2010 07:28:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí