Tužba

Tužba

Anotace: "K"

Toužím po něčem co není,
pro co není objevení.
Po křídlech černé labutě,
něžnosti bílé perutě.

Něhy kamene necítícím,
ledu, žárem spalujícím.
Slunci chladem pálícím,
květu dechem drtícím.

Po lidských dlaních na mé tváři,
po konečnu v kalendáři.
Po slovu jenž mi dýchá v hrudi,
po něm co zahání chmury.

Bez života není chtíče,
a bez zámku žádné klíče.
Jako přání bez snění,
co v spánku duši uleví.

Chtěla bych.
Autor Analisieren, 12.03.2010
Přečteno 357x
Tipy 17
Poslední tipující: fuu, zelená víla, andrusineck, ilona, Mraveneček, harmony, labuť, Psavec, enigman, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.

12.03.2010 15:49:00 | Psavec

nádherné vyjádření touhy..ST!

12.03.2010 10:25:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí