Před oknem.

Před oknem.

Anotace: .............

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Je jeden dům,kde do oken,
koruny stromů hledí,
když vstáváš a nebo usínáš,
na koho myslíš snad vědí.

Ptáci se do nich slétají,
aby Ti svoje písně,
den co den krásně zpívali
a zbavili Tě tísně.

Ti ptáci občas odletí,
až do samého nebe,
milá má měj vždy v paměti,
že myslím i já na Tebe.

Před oknem mým není žádný strom,
jen v dáli se hory zračí,
pod nimi se tam den co den,
probouzí ta co ji mám nejradši.

Přál bych si být tedˇholubem,
na okno k Tobě létat,
nosit Ti čerstvé květiny,
bys do vlasů mohla je vplétat.

Nosit Ti rosu v zobáčku,
celý den atˇjsi čilá,
až bude naše nebe bez mráčků,
Ty k sobě si zas mně přitulila.
Autor jozífek, 12.03.2010
Přečteno 453x
Tipy 10
Poslední tipující: TetaKazi, Koza, Verena, ilona, Mraveneček, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plné krásné lásky.. ST

31.03.2010 12:21:00 | Koza

moc hezká, taková křehce něžná jako jaro, co se pomaloulinku probouzí...

18.03.2010 16:39:00 | Verena

Ty nosíš ji vodu v zobáčku..
ona jen pípne..díky miláčku.

12.03.2010 16:45:00 | Květka Š.

Krásně něžná... tak maluje láskové srdce...

12.03.2010 16:24:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí