Slepý kytarista

Slepý kytarista

Anotace: ...

Sedí tiše v koutě,
oči klopí k zemi.
Jeho ruce zvou Tě
do tajemných zemí.

Slepý kytarista
dlaní hladí struny.
K výstupu se chystá,
uvnitř hořko je mi.

Ať jeho píseň
dál v nás zvoní.
Ať všechnu tíseň
láska zlomí.
Ať jeho píseň
dál zní v nás.
Ať všechnu tíseň
spálí mráz.

Do strun prsty noří
vstříc krásným tónům.
Jeho srdce hoří
a podobá se zvonům.

Těm co mocnou silou
promlouvají do duší.
Melodií milou
šeptaj radost do uší.

Ať jeho píseň
dál v nás zvoní.
Ať všechnu tíseň
láska zlomí.
Ať jeho píseň
dál zní v nás.
Ať všechnu tíseň
spálí mráz.
Autor DodgerKT, 14.12.2005
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je nádherná! opravdu nádherná. jedna z nejlepších, co jsem tady kdy četla

14.12.2005 18:53:00 | Nausika

Slyším ty tóny zvonů...
slyším tu melodii...
unáší někam "domů"...
...smysly se probudily...

Překrásná... :o)

14.12.2005 10:55:00 | Cecilka

Za mého kamaráda kytaristu, za jeho žalostné zbytky zraku...Tohle hodnotím.

14.12.2005 10:10:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí