Bezmoc

Bezmoc

Anotace: Vše co hořelo nadlidskou krásou - zhasíná

Bezmoc, zoufalství, úzkost
Vykřičet se do všech lesů
Vytrhnout kus svalu z těla
Jsi jak stěna, která studí
Neprostupná, nezbořená.

Jít napříč dopravním kolapsem
Naplnit plíce kouřem
Uhasit žal smrtelným douškem
Vyplavit drátem mozek z těla
Pomož mi, tohle jsi chtěla?

Semínka naděje postupně hnijí
Slunko už přestává hřát
Prameny vody se mění v bláto
Jen obavy a nekalé myšlenky
Teď okupují mně zato.

Jak studna bez echa
Slunce bez nebe
Stromy bez listí
Vítr bez země
Si neumím představit život bez TEBE!
.
.
.
Nevzdávej se mé lásky...
.
BOJUJ!..
.
P R O S Í M..
.
PROSÍM..
.
prosím...
Autor Pain, 14.12.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikde není napsáno, že zhaslo...

24.07.2006 09:45:00 | Pain

a když zhasne, jde znova zapálit ...? nevím

23.07.2006 23:53:00 | Nausika

asi tvoje nejlepší básnička,kterou sem od tebe četla:-)100%

11.03.2006 16:53:00 | airelle

Krásně vypsané zoufalství... Držím palce mladíku.

14.12.2005 13:20:00 | Krtica

bojuj! báseň povedená

14.12.2005 12:28:00 | Palička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí