Přišla jsi

Přišla jsi

Anotace: Láska nestárne

Odešla jsi jako strom,
strom se svým podzimem
a vracíš se sluncem,
které ti vychází v očích.

Déšť jsou tvé slzy,
a duha je v srdci jako příslib budoucího.
Čeho budoucího,
jednoho slova, které si střežíme.

Přicházíš, den se probouzí
a na ráhnech tvých řas třpytí se rosa,
rosa polibku.
Dobré jitro,
nebe snídá tvůj spánek.
Autor Hombre, 12.03.2010
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí