Andělé ... ?

Andělé ... ?

Anotace: Depkoidní, depkoidní, depkoidní :-/

Z tmavých mraků se snáší déšť,
to asi andělé pláčí,
Najednou mám pocit,
jako by mi všechno utíkalo mezi prsty
a já s tím nemůžu nic udělat.
Padlí andělé,prý démoni,
postávají kolem a jejich rozedraná křídla
hladí moje rozedrané srdce...
Jsou z nebe na zem schození
za svoje chyby, za to že milovali.
Proč do cesty se nám staví láska,
tajemná kráska zahalená závojem,snad černým, kdo ví...
Chlad a déšt se snáší na zablácenou zem,
kolem prochází loutky,bez duše.
Růže, rudá jako západ slunce
pomalu vadne, umírá na kameni.
Kdo ji tam a pro koho dal,
ona umírá a mi žijeme dál.
Černá loutka se bortí k zemi,
démoni jí podpírají, kam ji nesou?
Snad do ráje, kdo ví...
Autor AAJenny, 14.12.2005
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí